The
building

Introducing The Bailey, a headquarters building originally created for the London Chatham and Dover Railway Co dating back to 1912.

a grand arrival

Now spanning 115,000 sq ft over 8 floors, the historic facade opens up to reveal elegant Grade A contemporary workspace with an efficient newly reconfigured core.

an historic address

The Bailey’s architectural stance evokes the grand buildings of Paris. Crafted in pale Portland Stone, this Edwardian Baroque facade features copper lintel details and stonework carvings showing reclining figures above the main doorway, each depicting rail travel and the building’s origins.

Image Description
Image Description
Image Description

Orms have harnessed a natural feeling of space and light to create new places to meet. informal areas and waiting spaces lead to the office floors above.

the architect
Image Description

fifth floor

The double-height vaulted space on the fifth floor sits behind The Bailey’s historic facade. Linked to the remaining floorplate, the area provides an amazing area for client events, staff collaboration, private meeting rooms or as truly unique office space.

Image Description

An inspiring view

Linked by a grand staircase and dedicated lift, two new levels located on levels 7 and 8, are for the occupier seeking commanding views over London with access to four landscaped terraces.

Robert Myer Landscape Architects have furnished the terraces with an event space on floor 7 accessed via sliding doors, whilst on floor 8 an amphitheatre and refracted mirror pool create two distinct areas that open up for different uses.